Roban kävelykadun avajaiset suunnitteilla 10.1.2018

Tiedoksi seuraava viesti:

Arvoisa Iso Roobertinkadun asukas, yrittäjä ja toimija,
Kirjoitan teille Helsingin kaupunkiympäristön viestinnästä!

Iso Roobertinkadun remontti valmistuu pian ja kaupungilla olemme sitä mieltä, että tätä voisi juhlistaa kävelykadun avajaisten merkeissä. Suunnittelu on aivan alkutekijöissä ja toiveenani olisi, että voisimme kaikki yhdessä Roban yrittäjien, toimijoiden ja asukkaiden kanssa suunnitella avajaiset vastavalmistuneelle kävelykadulle. Remontti valmistuu vielä tänä vuonna, mutta avajaisia juhlittaisiin keskiviikkona 10.1.2018. kello 16-20. Ajankohtaa ei vielä ole lyöty lukkoon eli jos joku muu viikonpäivä sopii paremmin, niin otan kaikki ehdotukset huomioon. Tilaan banderollin kuitenkin hyvissä ajoin, joten jos päivä ei sovi lainkaan, niin ilmoittakaa pian.

Miltä tämä kuulostaa? Löytyykö Robalta henkilöitä, ketkä haluaisivat lähteä yhdessä ideoimaan ohjelmaa avajaisiin. Hienoa olisi jos kaikki yritykset osallistuisivat ja ohjelmaa löytyisi myös putiikeista, ravintoloista, baareista ja muista sisätiloista. Tunnetko kenties hyviä Punavuorelaisia taiteilijoita, kuvittajia tai muusikoita ketkä voisivat esiintyä avajaisia? Kuten sanottu, suunnitelmat ovat alkutekijöissä, joten kaikki ideat ovat tervetulleita.

Roban värivaloteos

Yritän myös innostaa Roban asukkaat ja taloyhtiöt mukaan väritaloteokseen. Ajatuksena on, että halutessaan asukkaat voivat koristella ikkunat silkkipaperilla, jolloin koko Roba muuttuu väriteokseksi. Täällä kuvia muista taloyhtiöistä, ketkä lähtivät viime vuonna toteuttamaan tätä: https://www.facebook.com/V%C3%A4rivalotalo-333665663679757/ Tässä myös Ylen uutinen aiheesta: https://yle.fi/uutiset/3-9265324

Toki voisimme Robalaisten kanssa keksiä jotain aivan uutta ja yhteisöllistä! Tammikuussa on kuitenkin vielä niin pimeää, että valo on aina tervetullutta. Avajaisten aikana katu näyttäisi varmasti erityisen hienolta, jos jokaisen asukkaan ikkunassa tapahtuisi jotain.

Mitä mieltä olet tästä ajatuksesta?

Minulle voi ilmoittautua sähköpostitse, jos aihe kiinnostaa ja haluaisit osallistua avajaisten suunnitteluun. Tätä viestiä voi myös jakaa!

Ystävällisin terveisin
Emma Abendstein


Emma Abendstein
Tiedottaja
Helsingin kaupunki
Kaupunkiympäristö
Puh. 09 310 29019, 040 579 8444